U bent hier: Home » Info

Info

Amazone werd in 1952 opgericht als confectiebedrijf van gaines, corsetten, corelets, beha's en slips. In de jaren '90 verhuisde de productieafdeling naar het buitenland. Intussen werd in de productiegebouwen een outlet opgericht voor producten van eigen fabrikaat. Geleidelijk aan werden ook andere merken en gerelateerde producten in het aanbod opgenomen.

Het huidig assortiment omvat nu ook peignoirs, badpakken, bikini's, pyjama's, geboortegeschenken, ... waarbij naast het eigen huismerk Armani, Huit, Ten Cate, Da Capo, ... de sterkhouders van het aanbod uitmaken.

Deze artikelen zijn met zorg voor u uitgekozen. Ze bieden uitstekende pasvorm en draagcomfort en verzekeren u een degelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Een uitstekende service krijgt u er gratis bovenop.

U kan op maandag, woensdag en vrijdagnamiddag van 14 tot 18u en op zaterdag van 10 tot 17u in onze winkel te Serskamp terecht voor een persoonlijke aanpak en advies op maat. Ons verkoopsteam, stuk voor stuk ervaren vakmensen, helpen u graag om de juiste pasvorm te vinden of het geschikte geschenkje.

Al uw aanpassingen, herstellingen of maatwerk gebeurt in eigen huis, wanneer mogelijk zelfs tewijl u wacht.

Ookai Anita Dacapo Triumph Huit Perlina Abanderado Sunflair Hilfiger Armani
Amazone bvba Amazone bvba Amazone bvba